Masové vafle

Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 3 minuty
Počet porcí: 1
Kalorie na porci: 628 kcal
Sacharidy: 1 g
Bílkoviny: 34 g
Tuky: 53 g
Suroviny:
-
120 g mletého hovězího masa
-
2 velká vejce
-
1⁄2 lžičky jemné mořské soli
-
2 polévkové lžíce holandské omáčky (volitelné)
Postup:
- Předehřejte vaflovač. Vložte hovězí maso, vejce a sůl do malé misky a dobře promíchejte rukama.
- Vložte vaflové „těstíčko“ do středu vaflovače a uzavřete víko. Pečte 2 až 3 minuty nebo dokud nebudou vafle zlatavě hnědé a provařené.
- Vyjměte a položte na talíř. Podávejte s holandskou omáčkou.