Masové vafle

Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 3 minuty
Počet porcí: 1

Kalorie na porci: 628 kcal

Sacharidy: 1 g
Bílkoviny: 34 g
Tuky: 53 g

Suroviny:

  • 120 g mletého hovězího masa

  • 2 velká vejce

  • 1⁄2 lžičky jemné mořské soli

  • 2 polévkové lžíce holandské omáčky (volitelné)

Postup:

  1. Předehřejte vaflovač. Vložte hovězí maso, vejce a sůl do malé misky a dobře promíchejte rukama.
  2. Vložte vaflové „těstíčko“ do středu vaflovače a uzavřete víko. Pečte 2 až 3 minuty nebo dokud nebudou vafle zlatavě hnědé a provařené.
  3. Vyjměte a položte na talíř. Podávejte s holandskou omáčkou.