Grilovaný T-bone steak

Doba přípravy: 5 minut + 15 minut na odpočinek
Doba vaření: 8 minut
Počet porcí: 2

Kalorie na porci: 600 kcal

Sacharidy: 0 g
Bílkoviny: 55 g
Tuky: 41 g

Suroviny:

  • 500 g T-bone steaku

  • 2 lžičky jemné mořské soli

Postup:

  1. Nechte steak odpočinout při pokojové teplotě po dobu 15 minut pro zajištění rovnoměrného pečení.

  2. Předehřejte gril na vysokou teplotu. Steak osušte papírovou utěrkou a dochuťte z obou stran solí.

  3. Jakmile je gril rozpálený, položte steak na gril a pečte 6 až 8 minut. Po 3 minutách obracejte, dokud nedosáhnete požadovaného výsledku propečenosti.

  4. Sundejte steak z grilu a nechte před konzumací 10 minut odpočinout.