Grilovaný T-bone steak

Doba přípravy: 5 minut + 15 minut na odpočinek
Doba vaření: 8 minut
Počet porcí: 2
Kalorie na porci: 600 kcal
Sacharidy: 0 g
Bílkoviny: 55 g
Tuky: 41 g
Suroviny:
-
500 g T-bone steaku
-
2 lžičky jemné mořské soli
Postup:
-
Nechte steak odpočinout při pokojové teplotě po dobu 15 minut pro zajištění rovnoměrného pečení.
-
Předehřejte gril na vysokou teplotu. Steak osušte papírovou utěrkou a dochuťte z obou stran solí.
-
Jakmile je gril rozpálený, položte steak na gril a pečte 6 až 8 minut. Po 3 minutách obracejte, dokud nedosáhnete požadovaného výsledku propečenosti.
-
Sundejte steak z grilu a nechte před konzumací 10 minut odpočinout.