Žebra

Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Počet porcí: 4
Kalorie na porci: 297 kcal
Sacharidy: 0 g
Bílkoviny: 17 g
Tuky: 25 g
Suroviny:
-
1 balení vepřových žebírek
-
3 lžičky mořské soli
-
1⁄2 šálku vývaru
Postup:
- Předehřejte troubu na 180 stupňů. Žebra nakrájejte na jednotlivé kusy po jedné kosti.
- Žebírka ze všech stran ochuťte 2 lžičkami soli a vložte do kastrolu. Pečte 10 minut.
- Přidejte vývar a zbývající 1 lžičku soli. Vložte kastrol zpět do trouby a pečte dalších 15 minut nebo dokud není vepřové maso propečené a vnitřní teplota nedosahuje 70 stupňů.
- Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě v chladničce po dobu až 4 dnů.