Eliminační úroveň prakticky

Stále se opakují některé otázky ohledně eliminační úrovně, a proto...

Připravil jsem pro vás toto video, kde vám odpovím na ty nejčastější otázky a prakticky UKÁŽU,
jak si Eliminační úroveň užít tak jako já, protože Eliminační úroveň je totálně BOŽÍ!!!

  • Co je hovězí lůj?
  • Odkud beru hovězí lůj?
  • Syrový vs. vyškvařený hovězí lůj... jaký je mezi nimi rozdíl?
  • Jak skladuji hovězí lůj?
  • Jak udělat hovězí škvarky?
  • Jak likviduji přebytky tuku, aniž bych si zanesl kuchyni a udržoval pořádek?
  • Jak připravuji steak tak, aby byl vždycky jak od profesionálního šéfkuchaře?
    (a nějaké povídání v mezičase o životě brouka - proč je eliminační úroveň super, proč jsou tuky super atd.)