Carnivore McBurger

Doba přípravy: 4 minuty
Doba vaření: 4 minuty
Počet porcí: 1

Kalorie na porci: 709 kcal

Sacharidy: 1 g
Bílkoviny: 53 g
Tuky: 54 g

Suroviny:

  • 1 lžička tuku

  • 2 velká vejce

  • 1⁄4 lžičky jemné mořské soli

  • 100 g hovězího mělněného masa

  • 2 plátky nastrouhané šunky

  • 1 plátek cheddar

Postup:

  1. Na litinové pánvi na středním plameni rozehřejte olej. Vejce rozmíchejte vidličkou. Do každého kruhu na pánvi rozklepněte vajíčko. To bude „houska“ vašeho sendviče. Vejce osolte, zakryjte a pečte, dokud nejsou hotová, asi 4 minuty. Odstraňte vejce z pánve a položte na talíř.
  2. Z hovězího masa vytvořte hovězí burger. Vložte ho na pánev a smažte 4 minuty, po 2 minutách otočte. Na závěr přidejte na pánev šunku, aby se prohřála.
  3. Položte vaječnou “housku” na talíř, položte na ni hovězí burger, teplou šunku, plátek sýra a zakryjte druhou vaječnou “houskou”.