Carnivore McBurger

Doba přípravy: 4 minuty
Doba vaření: 4 minuty
Počet porcí: 1
Kalorie na porci: 709 kcal
Sacharidy: 1 g
Bílkoviny: 53 g
Tuky: 54 g
Suroviny:
-
1 lžička tuku
-
2 velká vejce
-
1⁄4 lžičky jemné mořské soli
-
100 g hovězího mělněného masa
-
2 plátky nastrouhané šunky
-
1 plátek cheddar
Postup:
- Na litinové pánvi na středním plameni rozehřejte olej. Vejce rozmíchejte vidličkou. Do každého kruhu na pánvi rozklepněte vajíčko. To bude „houska“ vašeho sendviče. Vejce osolte, zakryjte a pečte, dokud nejsou hotová, asi 4 minuty. Odstraňte vejce z pánve a položte na talíř.
- Z hovězího masa vytvořte hovězí burger. Vložte ho na pánev a smažte 4 minuty, po 2 minutách otočte. Na závěr přidejte na pánev šunku, aby se prohřála.
- Položte vaječnou “housku” na talíř, položte na ni hovězí burger, teplou šunku, plátek sýra a zakryjte druhou vaječnou “houskou”.