Čedarový dresink

Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Počet porcí: 4
Kalorie na porci: 212 kcal
Sacharidy: 1 g
Bílkoviny: 5 g
Tuky: 22 g
Suroviny:
-
6 lžic másla
-
1⁄2 šálku strouhaného sýra čedar
-
1⁄3 šálku vývaru
Postup:
- Vložte máslo do hrnce na vysokou teplotu. Za stálého šlehání zahřívejte, dokud se máslo nezpění a neobjevují se hnědé skvrny.
-
Snižte teplotu na nízkou. Přidejte čedar a vývar. Šlehejte, dokud se sýr neroztaví. Použijte tyčový mixér (nebo vložte do mixéru) a mixujte do hladka.
- Použijte na hamburger nebo na vaše oblíbené maso.
- Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě v lednici po dobu až 5 dnů.