Čedarový dresink

Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Počet porcí: 4

Kalorie na porci: 212 kcal

Sacharidy: 1 g
Bílkoviny: 5 g
Tuky: 22 g

Suroviny:

  • 6 lžic másla

  • 1⁄2 šálku strouhaného sýra čedar

  • 1⁄3 šálku vývaru

Postup:

  1. Vložte máslo do hrnce na vysokou teplotu. Za stálého šlehání zahřívejte, dokud se máslo nezpění a neobjevují se hnědé skvrny.
  2. Snižte teplotu na nízkou. Přidejte čedar a vývar. Šlehejte, dokud se sýr neroztaví. Použijte tyčový mixér (nebo vložte do mixéru) a mixujte do hladka.

  3. Použijte na hamburger nebo na vaše oblíbené maso.
  4. Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě v lednici po dobu až 5 dnů.