Jehněčí masové kuličky

Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Počet porcí: 2-3
Kalorie na porci: 596 kcal
Sacharidy: 0 g
Bílkoviny: 43 g
Tuky: 47 g
Suroviny:
-
500 g mletého jehněčího nebo hovězího masa
-
1 lžička mořské soli
-
1 lžička loje
Volitelné přísady (pro úroveň 4):
-
1 lžička šalvěje
-
1 lžička papriky
-
1 lžička tymiánu
Postup:
- Předehřejte troubu na 180 stupňů.
- Jehněčí maso dejte do mísy se solí a kořením. Míchejte, dokud se dobře nespojí. Vytvarujte masové kuličky.
- Připravte zapékací mísu a vystelte ji papírem na pečení.
- Masové kuličky vložte do trouby a pečte 20 minut.