Kuřecí chipsy

Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 10 minut
Počet porcí: 4
Kalorie na porci: 90 kcal
Sacharidy: 0 g
Bílkoviny: 4 g
Tuky: 8 g
Suroviny:
-
100 g kuřecích kůží
-
1 lžička mořské soli
Postup:
- Očištěné kuřecí kůže posypte solí a vložte do lednice na 8 hodin nebo přes noc. Odkryté, aby vyschly.
- Předehřejte troubu na 200 stupňů. Položte kuřecí kůže na plech vyložený pečicím papírem. Vložte do trouby a pečte 8 minut nebo dokud nebudou zlatavě hnědé a křupavé. Nechte vychladnout.
- Podávejte nejlépe čerstvé. Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě v lednici až 4 dny.