Kuřecí chipsy

Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 10 minut
Počet porcí: 4

Kalorie na porci: 90 kcal

Sacharidy: 0 g
Bílkoviny: 4 g
Tuky: 8 g

Suroviny:

  • 100 g kuřecích kůží 

  • 1 lžička mořské soli

Postup:

  1. Očištěné kuřecí kůže posypte solí a vložte do lednice na 8 hodin nebo přes noc. Odkryté, aby vyschly.
  2. Předehřejte troubu na 200 stupňů. Položte kuřecí kůže na plech vyložený pečicím papírem. Vložte do trouby a pečte 8 minut nebo dokud nebudou zlatavě hnědé a křupavé. Nechte vychladnout.
  3. Podávejte nejlépe čerstvé. Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě v lednici až 4 dny.