Kuřecí křidélka

Doba přípravy: 7 minut
Doba vaření: 32 minut
Počet porcí: 4
Kalorie na porci: 325 kcal
Sacharidy: 0 g
Bílkoviny: 30 g
Tuky: 22 g
Suroviny:
-
500 g kuřecích křídel
-
1 lžička jemné mořské soli
Postup:
- Předehřejte troubu nebo horkovzdušnou fritézu na 180 stupňů. Pokud používáte troubu, plech vyložte pečicím papírem.
- Kuřecí křidélka ze všech stran osolte. Umístěte rovnoměrně na plech nebo do fritézy.
- Pečte 25 minut, po 15 minutách křídla otočte.
- Po 25 minutách zvyšte teplotu trouby nebo fritézy na 200 stupňů a pečte dalších 6 až 7 minut nebo dokud kůže nezhnědne a není křupavá.
- Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě v chladničce po dobu až 4 dnů.