Kuřecí křidélka

Doba přípravy: 7 minut
Doba vaření: 32 minut
Počet porcí: 4

Kalorie na porci: 325 kcal

Sacharidy: 0 g
Bílkoviny: 30 g
Tuky: 22 g

Suroviny:

  • 500 g kuřecích křídel 

  • 1 lžička jemné mořské soli

Postup:

  1. Předehřejte troubu nebo horkovzdušnou fritézu na 180 stupňů. Pokud používáte troubu, plech vyložte pečicím papírem.
  2. Kuřecí křidélka ze všech stran osolte. Umístěte rovnoměrně na plech nebo do fritézy.
  3. Pečte 25 minut, po 15 minutách křídla otočte.
  4. Po 25 minutách zvyšte teplotu trouby nebo fritézy na 200 stupňů a pečte dalších 6 až 7 minut nebo dokud kůže nezhnědne a není křupavá.
  5. Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě v chladničce po dobu až 4 dnů.