Pečená kuřecí játra

Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Počet porcí: 4
Kalorie na porci: 154 kcal
Sacharidy: 0 g
Bílkoviny: 19 g
Tuky: 8 g
Suroviny:
-
500 g kuřecích jater
-
1 lžička jemné mořské soli
-
Carnivore majonéza (volitelně)
Postup:
- Předehřejte troubu nebo horkovzdušnou fritézu na 200 stupňů.
- Opláchněte kuřecí játra a osušte papírovou utěrkou. Posypte všechny strany solí.
- Játra položte na pečicí plech nebo do koše horkovzdušné fritézy a pečte 10 minut. Po 5 minutách otočte. Správně upečená játra jsou uprostřed růžová. Odstraňte játra z trouby nebo fritézy a podávejte s majonézou, pokud chcete.
- Játra podávejte nejlépe čerstvá. Mohou však být uložena ve vzduchotěsné nádobě v chladničce po dobu až 3 dnů.