Škvarkovo-sýrové vafle

Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Počet porcí: 1
Kalorie na porci: 511 kcal
Sacharidy: 0,4 g
Bílkoviny: 48 g
Tuky: 36 g
Suroviny:
-
1⁄2 šálku mletých škvarků
-
1⁄3 šálku sýru čedar nebo mozzarella
-
1 vejce
-
⅛ lžičky jemné mořské soli
Postup:
- Předehřejte vaflovač na středně vysokou teplotu.
- Smíchejte sýr, mleté škvarky, vejce a sůl.
- Nalijte vaflovou směs do středu vaflovače. Zavřete vaflovač a nechte péci 3-5 minut nebo dokud nebudou vafle zlatohnědé.
- Vyjměte z vaflovače a podávejte.
Poznámka: Tyto vafle jsou skvělé pro přípravu sendviče a jsou výborné na cesty.